KAMI, SEMUA JAWATANKUASA MTD MENGALU-NGALUKAN SUMBANGAN ANDA UNTUK TABUNG PILIHANRAYA KE 13

TABUNG PEMBINAAN MARKAZ

Pengarah dan seluruh jawatankuasa mengalu-alukan sumbangan tuan/puan untuk tabung pembinaan markaz yang 75% siap itu. Sumbangan anda bolehlah secara tunai atau melalui akaun Bank Islam MalaysiaBerhad bernombor 02-011-010085539. Segala pemberian dan sumbangan tuan/puan itu mudah-mudahan tuhan sajalah dapat membalasnya. Nombor telefon/faks yang boleh dihubungi ialah: Pejabat DUN 04-7718027, Pengarah 0195445355 atau Bendahari 0124633754.

21 Mac 2011

Diari YB: Ziarah Orang Sakit.

kembung perut akibat
 penyakit bengkak hati
 yang dialami Sdr. Ramli
Isnin 21 Mac 2011- Selesai  sahaja majlis dialog di Taman Nelayan terus bergegas ke Taman Perpaduan, mendapat tahu seorang sahabat yang sedang mengalami penyakit dan terlantar di rumah. Kesempatan yang ada bagi orang yang sihat perlulah diisi dengan rasa keinsafan dan juga sebagai tanggungjawab membantu sebahagian lain setakat termampu.

Disamping itu, Ziarah juga sedikit sebanyak mengubat resah pesakit terhadap sakit yang dialami.Masa yang ada untuk bertanya berita tentang seorang Ahli MKK Taman Perpaduan kawasan Kuala Kedah, Sdr. Ramli  b. Mat. Beliau yang kini terlantar akibat penyakit bengkak hati sejak 2 bulan lalu kini tidak dapat meneruskan tanggungjawab sebagai seorang ahli MKK berikutan keadaan yang menimpa.Sahabat-sahabat yang mempunyai kelapangan masa bolehlah menziarahi beliau di Kg. Batas Paip, Jalan Kuala Kedah.


bersama Sdr. Ramli
Teratak usang Sdr. Ramli

Sebarang sumbangan ikhlas boleh disampaikan terus kepadanya.sekian wasalam.