KAMI, SEMUA JAWATANKUASA MTD MENGALU-NGALUKAN SUMBANGAN ANDA UNTUK TABUNG PILIHANRAYA KE 13

TABUNG PEMBINAAN MARKAZ

Pengarah dan seluruh jawatankuasa mengalu-alukan sumbangan tuan/puan untuk tabung pembinaan markaz yang 75% siap itu. Sumbangan anda bolehlah secara tunai atau melalui akaun Bank Islam MalaysiaBerhad bernombor 02-011-010085539. Segala pemberian dan sumbangan tuan/puan itu mudah-mudahan tuhan sajalah dapat membalasnya. Nombor telefon/faks yang boleh dihubungi ialah: Pejabat DUN 04-7718027, Pengarah 0195445355 atau Bendahari 0124633754.

28 Mac 2010

Dr Ismail Di Majlis Pelancaran TM Blockbuster Deals Di Alor Setar Mall


Alor Setar,26 Mac:

Pelancaran TM blockbuster deals peringkat Negeri Kedah bertempat di Alor Setar Mall telah dilakukan oleh Exco ICT Kedah,Yb Dr Ismail Salleh bersama Pengarah TM Kedah/Perlis,Puan Fauziah Taib.

Majlis pelancaran ' Transform your home with blockbuster deals' adalah untuk memperkenalkan promosi terbaru oleh pihak TM dengan menawarkan pakej perkhidmatan internet jalur lebar dan pakej panggilan yang memberi penjimatan menarik,khas untuk meningkatkan penembusan jalur lebar dikalangan isi rumah di negeri Kedah.


Kumpulan Rabbani turut menghiburkan peminat.
Aishah tidak ketinggalan bertemu peminat.
Selain dari kumpulan Rabbani dan Aishah majlis itu turut dihiburkan dengan sesi bersama Nabil,Aizat dan Daniel Lee.
Disebelah paginya pula diadakan pertandingan nasyid piala Rabbani.Hadiah kepada pemenang telah disampaikan oleh Yb Dr Ismail.