KAMI, SEMUA JAWATANKUASA MTD MENGALU-NGALUKAN SUMBANGAN ANDA UNTUK TABUNG PILIHANRAYA KE 13

TABUNG PEMBINAAN MARKAZ

Pengarah dan seluruh jawatankuasa mengalu-alukan sumbangan tuan/puan untuk tabung pembinaan markaz yang 75% siap itu. Sumbangan anda bolehlah secara tunai atau melalui akaun Bank Islam MalaysiaBerhad bernombor 02-011-010085539. Segala pemberian dan sumbangan tuan/puan itu mudah-mudahan tuhan sajalah dapat membalasnya. Nombor telefon/faks yang boleh dihubungi ialah: Pejabat DUN 04-7718027, Pengarah 0195445355 atau Bendahari 0124633754.

30 Oktober 2008

JAMUAN RUMAH TERBUKA

Penyambut tetamu sedang bersalaman dengan para tetamu yang hadir. Petugas memakai pakaian sut Melayu yang sama warna yang ditempah khas.

Kelihatan YB Mohd Nasir bin Mustafa yang juga turut hadir. Beliau juga turut sama melayan tetamu dan bermesra dengan pengundi Parlimen Kuala Kedah. Selain daripada itu kelihatan juga YB yang lain datang meraikan Jamuan Rumah Terbuka YB Phahrolrazi kali ini.

YB Phahrolrazi sedang memberi duit raya kepada kanak-kanak yang turut serta dalam majlis tersebut.

Petugas muslimat sedang sibuk menyediakan serta menyusun makanan. Jamuan yang bermula pada pukul 3.00 petang dan berakhir pada pukul 6.00 petang. Kiri-kira 3,000 orang termasuk dari kaum India dan Cina turut serta yang mana telah memenuhi kesemua 15 buah khemah yang disediakan oleh JKR. Di antara makanan lain termasuklah sate, lemang, ketupat, bihun sup, bihun goreng, aiskrim, laksa dan lain-lain.

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN...... Ikhlas dari YB sekeluarga serta Jawatankuasa Pusat Khidmat dan Jawatankuasa MTD Pengkalan Kundur.