KAMI, SEMUA JAWATANKUASA MTD MENGALU-NGALUKAN SUMBANGAN ANDA UNTUK TABUNG PILIHANRAYA KE 13

TABUNG PEMBINAAN MARKAZ

Pengarah dan seluruh jawatankuasa mengalu-alukan sumbangan tuan/puan untuk tabung pembinaan markaz yang 75% siap itu. Sumbangan anda bolehlah secara tunai atau melalui akaun Bank Islam MalaysiaBerhad bernombor 02-011-010085539. Segala pemberian dan sumbangan tuan/puan itu mudah-mudahan tuhan sajalah dapat membalasnya. Nombor telefon/faks yang boleh dihubungi ialah: Pejabat DUN 04-7718027, Pengarah 0195445355 atau Bendahari 0124633754.

11 Mac 2011

Diari YB: Majlis Penyerahan Cop MKK Pengkalan Kundor

markaz pas telok bagan.
10 Mac 2011- Seramai 40 orang Ahli MKK kawasan Pengkalan Kundor hadir untuk menerima cop di Majlis Penyerahan Cop MKK kelmarin. Majlis yang bermula pada pukul 4 petang bertempat di Dewan Besar Al-Amin Telok Bagan.Dipengerusikan oleh Saudara Kasim  Md. Isa, Pegawai Perhubungan exco negeri,seterusnya ucapan ringkas disampaikan oleh Yb Dato ' Phahrolrazi. Didalam ucapannya menyebut supaya MKK mengenalpasti permasalahan sekeliling kawasan disamping melihat bantuan yang tercicir serta belum dilaksanakan agar diketengahkan secepat mungkin, berikutan rungutan dan rasa tidak puas hati kalangan penduduk.
ahli MKK bertanya soalan.


Katanya lagi, gerak kerja perlu dikemas kini bagi merujuk KPI semasa dan melihat keberkesanan gerak kerja dalam menangani masalah rakyat.

Saudara Kasim juga mengingatkan penyampaian Tauliah Perlantikan MKK oleh Menteri Besar kepada semua ahli MKK pada 16 Mac 2011 bertempat di Dewan Utama Kolej Universiti INSANIAH.


Majlis diakhiri dengan Penyerahan Cop MKK beserta buku rancangan aktiviti kepada Ahli MKK yang hadir.  Jamuan minum petang disediakan sebaik acara selesai sekitar jam 5.00 petang.