KAMI, SEMUA JAWATANKUASA MTD MENGALU-NGALUKAN SUMBANGAN ANDA UNTUK TABUNG PILIHANRAYA KE 13

TABUNG PEMBINAAN MARKAZ

Pengarah dan seluruh jawatankuasa mengalu-alukan sumbangan tuan/puan untuk tabung pembinaan markaz yang 75% siap itu. Sumbangan anda bolehlah secara tunai atau melalui akaun Bank Islam MalaysiaBerhad bernombor 02-011-010085539. Segala pemberian dan sumbangan tuan/puan itu mudah-mudahan tuhan sajalah dapat membalasnya. Nombor telefon/faks yang boleh dihubungi ialah: Pejabat DUN 04-7718027, Pengarah 0195445355 atau Bendahari 0124633754.

11 Julai 2010

Tonton final WC bersama MP PAS
Harakahdaily
KUALA LUMPUR, 11 Julai: Kepada mereka yang masih mencari-cari tempat sesuai menonton perlawanan akhir Piala Dunia 2010 antara Belanda dengan Sepanyol malam ini, anda dijemput menonton bersama ahli parlimen PAS di Kg. Baru.

Beberapa Ahli Parlimen PAS termasuk Dr. Lo'Lo' Ghazali (Titiwangsa), Datuk Mahfuz Omar (Pokok Sena), Salahudin Ayub (Kubang Kerian), Datuk Seri Nizar Jamaluddin (Bukit Gantang), Ahmad Kassim (Kuala Kedah), Mat Husin (Pasir Putih) dan Nasir Zakaria (Padang Terap) akan meraikan sorakan gol di Pusat Khidmat Wakil Rakyat Titiwangsa di Jalan Raja Muda Musa.

Anda boleh meluangkan masa dan "Sembang Santai" bersama pemimpin PAS yang hadir sambil menikmati durian yang disediakan.

Selain menanti kemeriahan perlawanan akhir bermula jam 2.30 pagi esok, Kartunis Zunar akan menghiburkan anda yang datang dengan lukisan-lukisan kartunnya yang menyentuh isu politik semasa tanah air.

Kepada yang berkelapangan, anda dijemput hadir memeriahkan lagi suasana sorakan perlawanan akhir piala dunia awal pagi nanti.