KAMI, SEMUA JAWATANKUASA MTD MENGALU-NGALUKAN SUMBANGAN ANDA UNTUK TABUNG PILIHANRAYA KE 13

TABUNG PEMBINAAN MARKAZ

Pengarah dan seluruh jawatankuasa mengalu-alukan sumbangan tuan/puan untuk tabung pembinaan markaz yang 75% siap itu. Sumbangan anda bolehlah secara tunai atau melalui akaun Bank Islam MalaysiaBerhad bernombor 02-011-010085539. Segala pemberian dan sumbangan tuan/puan itu mudah-mudahan tuhan sajalah dapat membalasnya. Nombor telefon/faks yang boleh dihubungi ialah: Pejabat DUN 04-7718027, Pengarah 0195445355 atau Bendahari 0124633754.

22 Mei 2010

Kenari Terbang Tinggi Di Laman Orang - TahniahJOHOR BAHRU - Johor FC gagal menggunakan kelebihan beraksi di tempat sendiri apabila tewas 1-2 kepada Kedah dalam saingan Liga Super di Stadium JCorp, Pasir Gudang, semalam.

Pada perlawanan tersebut, pasukan pelawat hampir menjaringkan gol sulung perlawanan pada minit kedua, namun sepakan kencang Baddrol Bakhtiar hanya singgah di palang gol.

Skuad Kenari memperoleh gol pertamanya apabila pemain pertahanan tuan rumah, Mohd. Hamzani Omar tertampan bola ke gawang sendiri, yang berpunca daripada sepakan lintang Mohd. Faizal Abu Bakar.

Skuad Lebah dilihat lebih banyak mengasak ke kubu pertahanan lawan hingga menyebabkan penjaga gol Kedah, Abd. Hadi Abd. Hamid mengalami kecederaan pada minit ke-24, sebelum diganti dengan penjaga gol simpanan Muhd. Hafiz Hamzah.

Pada separuh masa kedua, Johor FC menukarkan penjaga gol G.Jeevanatham kepada penjaga gol simpanan, Mohd. Fazli Paat.

Anak buah Ramlan Rashid, yang terdesak untuk memburu gol, menggandakan asakan, namun percubaan Mohd. Ezaidy Mohd. Khadar pada minit ke-52, berjaya ditangkap kemas oleh Muhd. Hafiz.

Mohd. Khyril Muhymeen terus mengukuhkan kedudukan Kedah, apabila menjaringkan gol kedua pada minit ke-63.

Walaupun mendahului, anak buah Ahmad Yusof terus melancarkan serangan ke kubu lawan, namun kecekapan Mohd. Fazli berjaya mematahkan setiap serangan.

Johor FC memperoleh gol hasil jaringan Mohd. Azuwad Arip pada minit ke-87.