KAMI, SEMUA JAWATANKUASA MTD MENGALU-NGALUKAN SUMBANGAN ANDA UNTUK TABUNG PILIHANRAYA KE 13

TABUNG PEMBINAAN MARKAZ

Pengarah dan seluruh jawatankuasa mengalu-alukan sumbangan tuan/puan untuk tabung pembinaan markaz yang 75% siap itu. Sumbangan anda bolehlah secara tunai atau melalui akaun Bank Islam MalaysiaBerhad bernombor 02-011-010085539. Segala pemberian dan sumbangan tuan/puan itu mudah-mudahan tuhan sajalah dapat membalasnya. Nombor telefon/faks yang boleh dihubungi ialah: Pejabat DUN 04-7718027, Pengarah 0195445355 atau Bendahari 0124633754.

21 Mac 2009

GOTONG ROYONG

Satu aktiviti gotong royong di Pekan Tandop telah berlangsung pada 13 Mac 2009 baru-baru ini. Berikutan dengan perpindahan fotfolio baru ini diletakkan di bawah fotfolio YB dato' pihak PKWR DUN Pengkalan Kundor dengan kerjasama Majlis Bandaraya Alor Star menganjurkan aktiviti ini di sini.


Kelihatan Pengarah MTD Pengkalan Kundor sedang berucap dan memberi taklimat kepada hadirin yang akan turut serta dalam program gotong royong tersebut.

Yang Berhormat Dato' Ir. Phahrolrolrazi bin Hj. Zawawi merasmikan permulaan gotong royong
yang juga berharap akan menjadi titik tolak kelangsungan kebersihan di seluruh negeri Kedah.


Kelihatan di sini YB dato' sedang mengedarkan beg plastik kepada peniaga yang akan menjadi lambang sikap kepada sesiapa sahaja untuk menjaga kebersihan. Gotong royong ini juga diturut serta oleh pelbagai lapisan masyarakat dan juga bangsa di sekitar Pekan Tandop